Vacature resource planner (m/v) Bleiswijk

Wordt jij gelukkig als je ervoor hebt gezorgd dat je collega's met de juiste spullen en op tijd bij de klant zijn?

Wie is Bentvelzen Transport?

Bentvelzen Transport en - Logistiek is een loyale transportpartner in de winkeldistributie- en dedicated transporten. Bentvelzen is al van jongs af aan besmet geraakt met het transportvirus en we zetten onze ervaring, sinds 1955, graag in om andere bedrijven te ontzorgen. Wij kiezen voor langdurige relaties met onze klanten en personeel, en daarbij is eerlijke en snelle communicatie van essentieel belang.

Wie ben jij?

Ben jij goed in het grote plaatje zien en kun je vervolgens snel en nauwkeurig de puzzelstukjes op de goede plek neerleggen? Kun jij zelfstandig werken en vind jij het een uitdaging om de capaciteit van onze medewerkers optimaal te benutten? Dan ben jij de resource planner die wij zoeken!

Je maakt werkroosters en beheert de werk- en vrije dagen van onze chauffeurs. Dit doe je niet alleen, want je werkt nauw samen met twee collega planners en de chauffeur coördinators, die op de standplaatsen een oogje in het zeil houden. Met elkaar zorgen jullie voor tevreden klanten en medewerkers.

Flexibel inzetbaar; je draait mee in een 7-daags rooster.Ervaring/affiniteit met de transportsector en/of planning.Algemene computervaardigheden, zoals Excel, Outlook en transport managementsoftware (Transplan).Je schrijft en spreekt correct Nederlands en red je ook in het Engels. Je verdient een pluspunt als je ook Pools spreekt, maar dit is geen vereiste.Communicatief vaardig en standvastig om met goede communicatie je doel te bereiken.Proactief verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen.Je hebt minimaal mbo-4 werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

Voorkeur fulltimebaan.Vast salaris per 4 weken conform CAO.Met een informele sfeer zorgen we dat je het naar je zin hebt.Bij ons ben je geen nummer, je bent familie.Flexibele werktijden.

Meld je aan

Heb je interesse? Laat dan van je horen. 

Wij zorgen goed voor jouPersoonlijk contact, altijd bereikbaarWij investeren in jouw opleidingenLeuke en gezellige collega'sWij waarderen je voor wie je bent

Laat contact met jou opnemen