ONZE WERKZAAMHEDEN

Wat we doen

Bentvelzen Transport en – Logistiek is een betrouwbare transportpartner in de winkeldistributie- en dedicated transporten. Met het vernieuwde wagenpark en eigen chauffeurs regelen we het vervoer voor onze klanten. Centraal staat het afstemmen op de behoeften van zowel klanten als de chauffeurs, wat we realiseren door middel van eerlijke communicatie en realistische afspraken.

DIRK | LIDL

Winkeldistributie

Winkeldistributie is de grootste tak van Bentvelzen. Hierbij wordt de levering van producten aan de winkelfilialen van bekende retailers verzorgd, allemaal vanuit regionale distributiecentra (Bleiswijk, Sassenheim en Waddinxveen).

Er vertrekken iedere dag, ook in het weekend, volle auto’s naar de winkels door heel Nederland. Vanuit de winkels krijgt de chauffeur de plastic flessen met statiegeld en karton weer mee terug om dit vervolgens bij het distributiecentrum terug te brengen.

DACHSER | MASTERMATE | VAN VLIET

Stukgoed

Bentvelzen Logistiek vervoert stukgoed (losse pakketten) van opdrachtgevers door heel Nederland en richting Duitsland en België. Dit doen wij op vaste basis, op aanvraag en met spoed.

Door de wisselende grootte van de pakketten puzzelt de chauffeur dit vakkundig in de auto om vervolgens op pad te gaan en de pakketten bij de koper thuis te bezorgen.

PRE ZERO

Afvalstoffen vervoeren

Bentvelzen vervoert ook met een klein deel van het bedrijf afval. Dit gebeurt met twee auto’s met beide een walkingfloor, zodat het afval makkelijk gestort kan worden op locatie.

De chauffeur rijdt tussen de verschillende afvalverwerkingscentrales, zodat alles op de juiste plek belandt voor verwerking.

VACATURES VOOR TRANSPORT EN LOGISTIEK

Kom werken bij Bentvelzen