Het begint allemaal met betrouwbare dienstverlening

Vervoer en transport zit al meer dan 65 jaar in ons bloed. Flexibel, betrouwbaar en werken met passie zijn dè kenmerken van Bentvelzen Transport sinds 1957.

vrachtwagenchauffeur transport logistiek
familiebedrijf bentvelzen transport

Dat is waar Bentvelzen bekend om staat

Onze betrokkenheid met klanten en personeel komt vanuit het familiebedrijf. Wij geloven in lange termijn relaties voor een optimaal resultaat en zullen alles doen om er een succes van te maken.

Certificeringen Bentvelzen

Onze certificeringen

Veiligheid staat bij ons altijd voorop, want wij willen niets liever dat iedereen weer veilig thuis komt. Dit geldt voor onze medewerkers, maar ook voor iedereen die wij dagelijks passeren met onze vervoersmiddelen. Met een eigen interne opleider zorgen wij voor veiligheid en kwaliteit.

bentvelzen transport certificeringen
Code 95 - Veiligheid op de weg

Met doorlopende trainingen zorgen wij dat onze chauffeurs veiliger rijden. hiervoor hebben we een eigen interne opleider in dienst die zorgt dat iedereen z'n Code 95 certificaat op tijd haalt.

ADR - Gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke stoffen moeten vervoerd worden volgens regels / eisen van het ADR (Accord relatif au transport international de marchandises Dangereuses par Route). Het ADR is het pan-Europese verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg.

PIEK - Overlast geluid
Om overlast te voorkomen hebben wij vrachtwagens en andere transportmiddelen zo aangepast, zodat ze aan de toegestane geluidsnormen voldoen voor het laden en lossen in de bewoonde omgeving. Deze vervoermiddelen hebben hiervoor een PIEK certificering gekregen.
Euro 6 - luchtvervuiling
Luchtvervuiling is een grote last voor iedereen. Om zoveel mogelijk bij te dragen aan een ieders gezondheid, rijden wij met vrachtwagens voorzien van een Euro 6 motor. Dit zijn de schoonste vrachtwagens van dit moment.
Categorie 3 - Dierlijke bijproducten
Op vervoer van dierlijke bijproducten is specifieke wetgeving van toepassing. Bentvelzen Transport is bij de NVWA geregistreerd als vervoerder van dierlijke bijproducten (Categorie III). Wij zorgen dat deze goederen op de juiste en veilige manier getransporteerd worden.

Wagenpark Bentvelzen

Ons wagenpark

Het wagenpark van Bentvelzen is erg modern en bestaat uit ongeveer 65 trekkende eenheden, een mix van trekkers en motorwagens en 53 getrokken eenheden, een mix van (gekoelde) opleggers en aanhangwagens t.b.v. wissellaadbakken. Daarnaast beschikken we over 3 bestelwagens en ongeveer 6 koeriers die met personenwagens spoedtransporten uit kunnen voeren.

Transport en logistiek

Van een enkel pakket tot een volledige truck met chauffeur

Vervoer en transport zit al meer dan 65 jaar in ons bloed. Flexibel, betrouwbaar en werken met passie zijn dè kenmerken van Bentvelzen Transport sinds 1957.

Onze betrokkenheid met klanten en personeel komt vanuit het familiebedrijf. Wij geloven in lange termijn relaties voor een optimaal resultaat en zullen alles doen om er een succes van te maken.

Transport

Bentvelzen Transport

Bentvelzen Transport vervoert op vaste basis grote hoeveelheden (gekoelde en bevroren) goederen voor opdrachtgevers met ons eigen wagenpark.

Logistiek

Bentvelzen logistiek

Bentvelzen Logistiek vervoert stukgoed (losse pakketten) van opdrachtgevers door heel Nederland en richting Duitsland en België. Dit doen wij op vaste basis, op aanvraag en met spoed.

Contact met Bentvelzen

Neem contact op

Het vervoer van goederen op de juiste manier en tijd is een kunst op zich. Zie jij dit zelf niet zitten maar wil je wel dat het goed gebeurt? Dan is Bentvelzen Transport jouw ideale partner. Neem je contact met ons op?

Neem zelf contact op

Vind je het belangrijk dat je goederen heel en op tijd aankomen op de plek van bestemming, zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken? Dan kun je niet om ons heen. Neem je zelf contact op? Of bellen wij jou?
Persoonlijk contact, altijd bereikbaarMeer dan 65 jaar ervaringSnelle reactie op je vraagWij nemen alles uit handenEen vertrouwde en flexibele partner

Laat contact met jou opnemen